Aktualitások

Elindult a magyar nyelvű Egészség-Európa weboldal
részletek>>
Népbetegség, törődjünk vele
részletek>>
Elköltöztünk!

2006 január 1 óta rendelőnk új helyen működik. Budapest Szent István krt. 4. Tájékozódjon megújult honlapunkon!

Munkatársak

Dr. Száraz Zoltán
Pszichiáter

Rendel: csütörtök, péntek
Telefon: 06/20 943 9080
Email: szaraz@varoskapurendelo.hu


Kedves Olvasó!

Az Egészségügyi Világszervezet ( WHO) jelentése szerint a pszichés zavarok gyakorisága növekszik, mégis sok embernek még mindig nehéz pszichiáterhez fordulnia.

Tapasztalataim alapján ennek oka részben az ezirányú ismeretek hiánya, részben az a tény, hogy pszichés épségünk megtartása a legalapvetőbb az emberi szükségletünk egyike, ezért annak beismerése, hogy ezen a területen problémánk van, bizony nagyon nehéz feladat.

A lelki zavarokat és a pszichiátriát is sok tévhit lengi körül, pedig hála a pszichoterápiának és a modern gyógyszereknek a problémák túlnyomó része jól kezelhető, sok esetben meg is gyógyítható.

Tíz éve foglalkozom a legkülönbözőbb pszichés problémákkal küzdő páciensekkel. Vallom, hogy a legfontosabb a pácienst elfogadni olyannak, amilyen - ebben a bizalmi légkörben tud kibontakozni a terápiás kapcsolat. Így van lehetőség arra, hogy a beteg megismerhesse és korrigálhassa azon hibás gondolkodási,viszonyulási, viselkedési mechanizmusait,amelyek a tüneteit okozták.

Ez az együttműködés a siker záloga.

Várom tehát azok jelentkezését, akik szeretnének egy jobb életminőséget, bátorítok mindenkit arra, hogy amennyiben szükségét érzi, forduljon szakemberhez.

Olyanokkal is szívesen elbeszélgetek akik csak az ismereteiket szeretnék bővíteni ezen az izgalmas területen, vagy konzultálni akarnak, jöjjenek akár társszakmákból vagy az érdeklődő laikusok köréből.

Köszönöm!

Rövid szakmai önéletrajz:

1996 - orvosi diploma
1998 - tól  járóbeteg ellátás a Városkapu Rendelőben
2001 - pszichiáter szakorvosi szakképesítés
2002 - től járóbeteg ellátás a Kőbányai Pszichiátriai Gondozó és Szakrendelőben

Kiemelt érdeklődés: emberi kapcsolatok, alkalmazkodási zavarok, a szorongás, a hangulati élet problémái.

Bemutatkozás Szolgáltatásaink Munkatársak BEtegbiztosító partnerek Betegségek Fórum Kapcsolódó oldalak Vissza a főoldalra!Irjon nekünk e-mailt!