Aktualitások

Elindult a magyar nyelvű Egészség-Európa weboldal
részletek>>
Népbetegség, törődjünk vele
részletek>>
Elköltöztünk!

2006 január 1 óta rendelőnk új helyen működik. Budapest Szent István krt. 4. Tájékozódjon megújult honlapunkon!

Munkatársak

Dr. Molnár Károly
Pszichiáter, pszioterapeuta, gyermekpszichiáter
Orvosigazgató

Rendel: hétfő, szerda, csütörtök, péntek
Telefon: 06/30 9620 594
Email: molnar@processus.hu


1988.-ban végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán. 1993.-ig az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam pszichiáterként, 1992.-ben szakvizsgáztam pszcihiátriából. 1994.-ben gyermek és ifjúsági pszichiátriából szakvizsgáztam, 1997.-ig a "Vadaskert" alapítványi kórházban dolgoztam. 1996.-ban pszichoterapeuta szakvizsgát tettem. (szakterületem a kognitív és viselkedésterápia, kommunikáció, magatartástudomány)

1992.-óta folytatok magánpraxist, 2004.-től a Fővárosi Károlyi KH Mentálhygiénés Gondozóintézetének vezető főorvosa vagyok.

1992.-től kiemelten foglalkozom hangulatzavarok, pánik, kényszer és egyéb szorongásos zavarok, stressz-zavarok, egyéb lelki problémák ambuláns gyógykezelésével, kommunikációs tanácsadással.   
Klinikai munkám során az integratív, bio-pszicho-szociális szemléletet követem, gyógyító munkámban egyaránt hangsúlyos szerepet kap a pszichoterápia és a korszerű biológiai/gyógyszeres terápia.

Orvos igazgatója és tulajdonosa vagyok a Városkapu Rendelőt üzemeltető Processus kft.-nek. A Magyar Pszichiátriai Társaság Magánpraxis Szekciójának alapító elnöke vagyok.

Bármely pszichés zavarral küzdő jelentkezését fogadom.

Bemutatkozás Szolgáltatásaink Munkatársak BEtegbiztosító partnerek Betegségek Fórum Kapcsolódó oldalak Vissza a főoldalra!Irjon nekünk e-mailt!