Aktualitások

Elindult a magyar nyelvű Egészség-Európa weboldal
részletek>>
Népbetegség, törődjünk vele
részletek>>
Elköltöztünk!

2006 január 1 óta rendelőnk új helyen működik. Budapest Szent István krt. 4. Tájékozódjon megújult honlapunkon!

Munkatársak

Dr. Kelemen Éva

Pszichiáter

Rendel: hétfő, csütörtök
Telefon:06/30 248 6728
Email:kelemen@varoskapurendelo.hu

 


1981-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet. 1988-ban pszichiátriai szakvizsgát tettem. 2000-ig a Magyar Honvédség Katonai Kórháza Pszichiátriai osztályán dolgoztam. Kórházi osztályos munkám során az összes pszichiátriai kórkép kezelésével foglalkoztam, beleértve az addiktológia és gerontológia teendőket is, valamint asz osztályos szakambulancia működtetésében is részt vettem.

2001-2004 között a SE ÁOK Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Sürgősségi Ambulanciáján dolgoztam, ahol a hallgatók gyakorlati oktatásában is közreműködtem.

2005. évtől a Károlyi Sándor Kórház Pszichiátriai és Mentálhygiénés Gondozó munkatársa vagyok.

Az elmúlt évtizedekben számos pszichoterápiás képzésben vettem részt: autogén tréning, Rogers-i személyközpontú terápia, viselkedés - és kognitív terápia.

Az ambuláns betegellátásban és az 5. éve folytatott magánorvosi praxisomban a fentieket elsősorban affectiv betegségek, szorongásos zavarok, személyiségzavarok, életvezetési nehézségek, kírizishelyzetek pszichoterápiájában alkalmazom gyógyszeres kezelés mellett.

Bemutatkozás Szolgáltatásaink Munkatársak BEtegbiztosító partnerek Betegségek Fórum Kapcsolódó oldalak Vissza a főoldalra!Irjon nekünk e-mailt!