Aktualitások

Elindult a magyar nyelvű Egészség-Európa weboldal
részletek>>
Népbetegség, törődjünk vele
részletek>>
Elköltöztünk!

2006 január 1 óta rendelőnk új helyen működik. Budapest Szent István krt. 4. Tájékozódjon megújult honlapunkon!

Munkatársak

Dr. Hideg Katalin
Pszichiáter, pszichoterapeuta, klinikai farmakológus
Ügyvezető Igazgató

Rendel: kedd, szerda, csütörtök
Telefon:  06/30 211 4461
Email: hideg@processus.hu


1992-ben szereztem orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

A kútvölgyi kórház pszichiátriai osztályán kezdtem dolgozni, 1997-ben szakvizsgáztam pszichiátriából.

Pszichoterápiás tanulmányaimat a viselkedés és kognitív terápiás egyesületben folytattam, pszichoterápiás szakvizsgámat 1999-ben tettem le.

1995-től aktívan részt vettem a járóbetegellátásban, szorongás ambulanciát vezettem a kútvölgyi kórházban illetve a SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikán.

1996-és 99  között a Doktori Iskola hallgatója voltam, klinikofarmakológiával foglalkoztam, később 2005-ben ezirányú szakvizsgát is tettem.

Magánpraxist 1997 óta folytatok, 2004-től kizárólag a Processus Kft-ben dolgozom, pszichiátriai és pszichoterápiás rendelést folytatok. Orvosként, ha szükséges, gyógyszeres kezelést is alkalmazok a terápiákban.

Szemléletem integratív, az embert a testi-lelki társadalmi egészében igyekszem megérteni. Fontosnak tartom az egyéni terápiában is a rendszerszemléletet, a család, a mikrokörnyezet hatásainak a vizsgálatát.

Egyre jobban érdekel a megelőzés. Az egészség megőrzésének a fontosságát a lelki egészségünk területén kiváltképp háttérbe szorultnak tartom, s meggyőződésem, sok esetben ez a testi betegségek kialakulásának egyik "utolsó cseppje".

Hálás vagyok betegeimnek a gyakorlatban szerzett személyes tapasztalatokért!

Szorongásos zavarokkal, pszichoszomatikus betegségekkel, depressziós problémával, életvezetési nehézséggel, párkapcsolati zavarral küzdők fordulhatnak hozzám.

Bemutatkozás Szolgáltatásaink Munkatársak BEtegbiztosító partnerek Betegségek Fórum Kapcsolódó oldalak Vissza a főoldalra!Irjon nekünk e-mailt!